Modification of wheat starch by different amylases
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автори: | L. V. Kapreljants, T. V. Shpyrko, E. F. Pomazanova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2008
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000067861 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Polymorphism of alpha-amylase of soft wheat
за авторством: O. M. Radchenko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Izozyme polymorphism of alpha-amylase in soft wheat
за авторством: O. M. Radchenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Chemical and Physical modification of starch: modern trends
за авторством: O. A. Radchenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Peculiarities of inhibition of α-amylase from wheat grain with sodium phytate
за авторством: A. A. Khakimzhanov, та інші
Опубліковано: (2017) -
The genetic control of the α-amylase isozymes of the durum wheat (triticum durum Desf.)
за авторством: Prokopyk, D.O., та інші
Опубліковано: (2009)