Some regional development aspects of food industry of Zhytomyr region
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автор: | S. S. Zakharchuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2009
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000136872 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Some aspects and prospects of development of innovative process in the industry of Zhytomyr region
за авторством: N. V. Valinkevych
Опубліковано: (2009) -
The Main Tendencies and Problems of Development of the Enterprises of the Food-Processing Industry of Zhytomyr Region in New Economic Conditions
за авторством: H. M. Tarasiuk
Опубліковано: (2008) -
Some problems of state regulation of economy in the aspect of competitiveness increasing of food sector of Ukraine
за авторством: S. S. Zakharchuk
Опубліковано: (2009) -
The efficiency of the enterprises of food industry of Odessa region: practical aspect
за авторством: N. M. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2015) -
Economic aspects of climatic changes on the territory of Zhytomyr region
за авторством: O. V. Gorobets
Опубліковано: (2017)