Product quality as main factor of increasing of competitiveness food products
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автор: | N. M. Vyshnevska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2009
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000136890 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Brending as a component of politics increasing of production competitiveness
за авторством: N. M. Vyshnevska
Опубліковано: (2010) -
Implementation of european quality standards as a factor of increasing of competitiveness in food industry of Ukraine
за авторством: T. Stroiko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Quality and safety of food products
за авторством: D. F. Krysanov
Опубліковано: (2010) -
Product Quality as a Definitive Factor of Enterprise Competitiveness
за авторством: V. V. Kuzoma, та інші
Опубліковано: (2020) -
Normative providing of planning and control of quality of products as basis of competitiveness of food industry enterprises
за авторством: H. M. Tarasiuk
Опубліковано: (2010)