Innovative development of food industry as a factor of industrial and national competitive ability
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автор: | P. M. Kupchak |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2009
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000136904 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The development of innovation at the enterprises of the food industry
за авторством: R. A. Cherniakova
Опубліковано: (2016) -
Problems of Investment and Innovation Development of the Food Industry
за авторством: I. V. Levytska
Опубліковано: (2012) -
Key directions of innovative development of the food industry
за авторством: K. H. Vasylchenko
Опубліковано: (2014) -
Technical and technological renovation of the Ukrainian food industry: factors of investment and innovation development
за авторством: N. S. Kotkova
Опубліковано: (2013) -
Implementation of european quality standards as a factor of increasing of competitiveness in food industry of Ukraine
за авторством: T. Stroiko, та інші
Опубліковано: (2014)