Temperature, osmolality, and glucose determine the erythrocyte resistance to post-hypertonic stress
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | K. A. Siemionova, Ye. Nipot, N. A. Yershova, O. O. Shapkina, N. M. Shpakova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001095018 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Glucose effect on the resistance of mammal erythrocytes to mechanical stress
за авторством: N. M. Shpakova, та інші
Опубліковано: (2015) -
Glucose affects the resistance of mammalian erythrocytes to the effect of stress factors
за авторством: E. A. Semionova, та інші
Опубліковано: (2015) -
Glucose Affects the Resistance of Mammalian Erythrocytes to the Effect of Stress Factors
за авторством: Semionova, Ekaterina A., та інші
Опубліковано: (2015) -
Influence of pH, temperature on erythrocyte resistance to hypertonic stress
за авторством: D. I. Aleksandrova, та інші
Опубліковано: (2006) -
Initial state of erythrocytes as factor, determining their sensibility to hypertonic stress. Role of PEO-1500 and temperature
за авторством: D. I. Aleksandrova, та інші
Опубліковано: (2009)