The share of food expenditure as an indicator of well-being of society
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | A. N. Jarym-Agaev, E. V. Pilipenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Economy of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001099426 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Quality of life as integral indicator of well-being of a society of Ukraine
за авторством: V. Butkaljuk
Опубліковано: (2011) -
The Quality of Life of Youth: the Issues of Well-Being
за авторством: S. D. Luchyk, та інші
Опубліковано: (2019) -
Measurements of stratification of Ukrainians in terms of well-being
за авторством: L. Malysh
Опубліковано: (2014) -
Measurements of stratification of Ukrainians in terms of well-being
за авторством: L. Malysh
Опубліковано: (2014) -
Socio-economic outlook of the well-being of the Ukrainian population
за авторством: O. M. Balakirieva, та інші
Опубліковано: (2017)