The Main Tendencies and Problems of Development of the Enterprises of the Food-Processing Industry of Zhytomyr Region in New Economic Conditions
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автор: | H. M. Tarasiuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2008
|
Назва видання: | Regional Economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000410299 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Some regional development aspects of food industry of Zhytomyr region
за авторством: S. S. Zakharchuk
Опубліковано: (2009) -
Strategic diagnostics of production potential of bread-baking industry enterprises of Zhytomyr region
за авторством: H. M. Tarasiuk, та інші
Опубліковано: (2016) -
Tendencies and Prospects of Capitalisation of Enterprises of the Food Industry of Ukraine
за авторством: T. A. Hovorushko, та інші
Опубліковано: (2013) -
Documentation Problems of Processing in Food Industry
за авторством: Yu. S. Chasovnikova, та інші
Опубліковано: (2012) -
Some aspects and prospects of development of innovative process in the industry of Zhytomyr region
за авторством: N. V. Valinkevych
Опубліковано: (2009)