Determination of Hidden Factors of Influence on Production of Food Stuffs in the Volyn Region
Збережено в:
| Дата: | 2008 |
|---|---|
| Автор: | O. L. Totska |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2008
|
| Назва видання: | Regional Economy |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000417121 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Development marketing food-stuffs to evolutions of marketing the food-stuffs in Ukraine
за авторством: O. B. Zviahintseva
Опубліковано: (2010) -
Systematization of factors of influence on forming of prices on sugar as socialoriented food stuff in Ukraine
за авторством: O. I. Trokhymets
Опубліковано: (2016) -
State of the problem of biological contamination of food stuff and its impact on health of population and military men of the Armed Forces of Ukraine
за авторством: V. L. Savytskyi, та інші
Опубліковано: (2015) -
Product quality as main factor of increasing of competitiveness food products
за авторством: N. M. Vyshnevska
Опубліковано: (2009) -
Institutional determinants of dairy sector restructuring in Volyn region
за авторством: T. Bozhydarnik
Опубліковано: (2011)