Effect of Lactoferrin Derived from Bovine Colostrum on the Intensity of Peroxidative Processes in Liver Fragments Under their Hypothermic Storage
Збережено в:
Дата: | 2002 |
---|---|
Автори: | B. P. Sandomirskij, S. E. Galchenko, E. S. Galchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2002
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000536412 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Effect of Bovine Colostrum on the Dynamics of Metabolic Disorders at Experimental Diabetes mellitus
за авторством: S. E. Galchenko, та інші
Опубліковано: (2002) -
Usage of frozen-dried bovine colostrum as food supplement
за авторством: B. P. Sandomirskij
Опубліковано: (2005) -
Integrity of adult pig and newborn piglets liver fragments under different cryopreservation conditions
за авторством: B. P. Sandomirskij, та інші
Опубліковано: (2003) -
Rat liver energetic state under short-term hypothermic storage
за авторством: E. N. Tkachjova, та інші
Опубліковано: (2007) -
Fetal bioregulators attenuate liver damage during hypothermic storage
за авторством: I. A. Sosimchik, та інші
Опубліковано: (2011)