The identification of anthocyanins by HPLC as the method of confirmation of authenticity of the fruit and berry staff and ready produce
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автори: | R. V. Karbovskaja, I. I. Boris |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2008
|
Назва видання: | Zurnal Hromatograficnogo tovaristva |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000541872 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Cryopreservation of fruit-berry culture cuttings
за авторством: L. V. Gorbunov, та інші
Опубліковано: (2009) -
Audit procedures for confirmation of financial statements authenticity: solving of the problems
за авторством: H. O. Tkachuk, та інші
Опубліковано: (2021) -
The identification and the quantitative determination of loratadine by the hplc method
за авторством: O. O. Mamina, та інші
Опубліковано: (2021) -
Cryopreservation as a Method to Preserve Some Fruit and Berry Crops and Wild Medicinal Plants
за авторством: A. V. Pavlov, та інші
Опубліковано: (2019) -
Mathematical model for describing the post-cryopreservation viability of fruit and berry cuttings
за авторством: L. V. Gorbunov, та інші
Опубліковано: (2019)