Features of Planning the Introduction of a New Product to Market
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | V. F. Oberemchuk, T. O. Samilo |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001106689 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Task of Choosing the Target Market Segments of New Products in the Planning System of Enterprise Restructuring
за авторством: E. A. Rachkovskij, та інші
Опубліковано: (2014) -
Marketing Pretesting of the Introduction to the Market of an Innovative Anti-Anemic Food Product
за авторством: O. M. Priadko, та інші
Опубліковано: (2021) -
The planning of a production capacity in the connection with the resource motivation of the enterprise's production plan
за авторством: Yu. Yehupov
Опубліковано: (2011) -
Marketing Research and Marketing Planning at Macro and Micro Levels
за авторством: I. F. Lisna, та інші
Опубліковано: (2018) -
Methodological Principles of Ecological Planning: Problems and Prospects of Introduction
за авторством: N. I. Khumarova
Опубліковано: (2009)