Optimization of Method for Potato Meristem Slow Freezing
Збережено в:
Дата: | 2005 |
---|---|
Автори: | N. O. Shevchenko, T. F. Strybul |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2005
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000555821 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Studying the effect of potato cold hardening on integrity of meristems, cryopreserved by slow freezing
за авторством: T. F. Stribul, та інші
Опубліковано: (2006) -
Optimizing Method for Potato Meristem Vitrification
за авторством: T. F. Stribul, та інші
Опубліковано: (2005) -
Integrity of grape and potato meristems using rapid freezing regimens
за авторством: N. A. Shevchenko
Опубліковано: (2004) -
Discovery of osmotic responses of sweet potato meristems in cryoprotective solutions
за авторством: N. O. Shevchenko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Cryoprotectant influence on fluorescence of potato meristems
за авторством: Ju. S. Lysak, та інші
Опубліковано: (2011)