Effect of sugars on dehydration of biopolymer molecules during cryopreservation
Збережено в:
Дата: | 2007 |
---|---|
Автори: | A. A. Rugal, V. N. Barvinchenko, N. P. Galagan, I. V. Siora, V. V. Turov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2007
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000555950 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
ВлиÑние Ñахаров на дегидратацию биополимерных молекул в процеÑÑе криоконÑервированиÑ
за авторством: Rugal, A. A., та інші
Опубліковано: (2007) -
Cryopreservation of RatSeminiferous Tubules Using Biopolymers and Slow Non-Controlled Rate Cooling
за авторством: N. O. Volkova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Dehydration effect on the internal cell pressure
за авторством: Y. F. Zabashta, та інші
Опубліковано: (2014) -
Dehydration effect on the internal cell pressure
за авторством: Yu. F. Zabashta, та інші
Опубліковано: (2014) -
Tumor effect on water clustering in partially dehydrated liver tissue of rat with Guerin carcinoma
за авторством: V. V. Turov, та інші
Опубліковано: (2015)