Influence of copper iodide particles of different dispersity on the fermentation activity of yeast cells Saccharomyces cerevisiae
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | H. M. Bahatska, R. V. Mazurenko, S. M. Makhno, P. P. Horbyk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Chemistry, physics and technology of surface |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001344037 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Influence of dispersed copper iodide on the enzymatic activity of the yeast cells Saccharomyces cerevisiae
за авторством: H. M. Bahatska, та інші
Опубліковано: (2016) -
Magnetic field effect on yeast Saccharomyces cerevisiae activity at grape must fermentation
за авторством: V. N. Bayraktar
Опубліковано: (2013) -
Electrophysical properties of polychlortrifluoroethylene/copper iodide system
за авторством: R. V. Mazurenko, та інші
Опубліковано: (2011) -
Adaptive evolution for the improvement of ethanol production during alcoholic fermentation with the industrial strains of yeast Saccharomyces cerevisiae
за авторством: A. Zazulia, та інші
Опубліковано: (2020) -
Cryopreservation of Saccharomyces cerevisiae Yeast Cells Without Conventional Cryoprotective Agents
за авторством: V. L. Ponomareva, та інші
Опубліковано: (2017)