Temperature effect on membrane permeability coefficients of yeast-like fungi Saccharomyces cerevisiae for water and cryoprotectants
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автори: | O. V. Sakun, V. V. Marushchenko, I. F. Kovalenko, Yu. Sirenko, I. P. Vysekantsev, O. V. Davydova, O. I. Hordiienko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2009
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556179 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Temperature effect on penetration coefficients of membranes of yeast cells Saccharomyces cerevisiae for water and Cryoprotectants
за авторством: O. V. Sakun, та інші
Опубліковано: (2008) -
Mechanisms of cell membranes permeability for water and cryoprotectants
за авторством: O. I. Hordiienko, та інші
Опубліковано: (2008) -
Permeability Coefficients of Murine Enterocyte Membranes for Water and Cryoprotectants
за авторством: V. V. Ohurtsova, та інші
Опубліковано: (2016) -
Temperature effect on cell membrane permeability for cryoprotectants
за авторством: E. V. Davydova, та інші
Опубліковано: (2009) -
Cryopreservation of Saccharomyces cerevisiae Yeast Cells Without Conventional Cryoprotective Agents
за авторством: V. L. Ponomareva, та інші
Опубліковано: (2017)