Problems of food market functioning in the context of provision of Ukraine's food safety
Збережено в:
| Дата: | 2020 |
|---|---|
| Автор: | V. P. Hmyria |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2020
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001110727 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Food safety as the main vector of a country's economic development
за авторством: V. P. Hmyria
Опубліковано: (2019) -
The agricultural holdings in the mechanism of legal provision of food safety of Ukraine
за авторством: V. V. Dudarenko
Опубліковано: (2017) -
Context-Oriented Ontology in Food Safety Management
за авторством: Yu. P. Chaplynskyi, та інші
Опубліковано: (2020) -
Capitalization of food producers in the aspects of food safety
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2020) -
Features of food market functioning in Ukraine
за авторством: O. O. Karpenko, та інші
Опубліковано: (2019)