Capitalization of food producers in the aspects of food safety
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автор: | O. H. Derevianko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001110728 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Trends in the Establishing Reputation Capital of the Food Industry Enterprises
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2015) -
Quality and safety of food products
за авторством: D. F. Krysanov
Опубліковано: (2010) -
Problems of food market functioning in the context of provision of Ukraine's food safety
за авторством: V. P. Hmyria
Опубліковано: (2020) -
Context-Oriented Ontology in Food Safety Management
за авторством: Yu. P. Chaplynskyi, та інші
Опубліковано: (2020) -
The priority spheres and mechanisms of regional ensuring of food safety
за авторством: K. B. Kozak
Опубліковано: (2014)