Features of biochemical structure of fruits various plant species introduced in a South-East of Ukraine. The 3rd report: a common acidity and sugar/acid ratio
Збережено в:
| Дата: | 2008 |
|---|---|
| Автори: | V. M. Mezhenskyi, L. L. Mozhaieva, L. O. Mezhenska |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2008
|
| Назва видання: | Plant introduction |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001036036 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Peculiarities of biochemical composition of fruits of various fruit species introduced in a south-east of Ukraine. 2nd report: a sugar contents
за авторством: V. M. Mezhenskyi, та інші
Опубліковано: (2007) -
Features of biochemical composition of fruits of various species introduced in a south-east of Ukraine. 1st report: an ascorbic acid content
за авторством: V. M. Mezhenskyi, та інші
Опубліковано: (2007) -
Sharacter of thermooxidative degradation of epoxy compositions with various ratios of grafted multiprotons mineral and carboxylic acids
за авторством: Ye. V. Lobko, та інші
Опубліковано: (2013) -
Effect of mycoplasma infection to fatty acid composition of callus culture sugar beet
за авторством: L. P. Panchenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Jasmonic acid: role in biotechnology and the regulation of plants biochemical processes
за авторством: L. M. Babenko, та інші
Опубліковано: (2015)