Isozymes composition of peach (Persica vulgaris Mill.)
Збережено в:
Дата: | 2006 |
---|---|
Автори: | I. K. Kudrenko, G. P. Kashevarov, P. A. Moroz |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2006
|
Назва видання: | Plant introduction |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001036411 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Introduction and selection of peach (Persica vulgaris Mill.) in Forest-Steppe of Ukraine
за авторством: I. K. Kudrenko, та інші
Опубліковано: (2003) -
Introduction and selection of peach (Persica vulgaris Mill.) in Forest-Steppe of Ukraine
за авторством: Kudrenko, I.K., та інші
Опубліковано: (2003) -
Study of quality of pollen of apricot (Armeniaca vulgaris L.) and peach (Persica vulgaris Mill.) by introduction in Ukrainian Forest Steppe
за авторством: I. K. Kudrenko, та інші
Опубліковано: (2005) -
Ізоферментний склад персика (Persica vulgaris Mill.)
за авторством: Kudrenko, I.K., та інші
Опубліковано: (2006) -
Winterhardiness of generative buds of Persica vulgaris Mill. in the Forest-Steppe of Ukraine
за авторством: I. K. Kudrenko, та інші
Опубліковано: (2002)