Strengthen of forage base by cultures sowing in addition
Збережено в:
Дата: | 2003 |
---|---|
Автор: | H. I. Demydas |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2003
|
Назва видання: | Plant introduction |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001044208 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Details of classification and introduction of forage plants into the culture
за авторством: D. B. Rakhmetov
Опубліковано: (1999) -
Biotechnology in forage production: conditions and development prospects
за авторством: H. M. Diachenko, та інші
Опубліковано: (2010) -
Antioxidant activity of seed extracts of selected forage plants
за авторством: O. M. Vergun, та інші
Опубліковано: (2019) -
Corn: sowing parameters
за авторством: O. A. Kovalenko, та інші
Опубліковано: (2022) -
Optimization model feed efficiency through the introduction of innovative forage crops
за авторством: I. F. Hrabchuk
Опубліковано: (2013)