Influence of sodium chloride on morphophysiological characteristics of wheat and maize plants
Збережено в:
Дата: | 2023 |
---|---|
Автори: | M. A. Khanishova, K. R. Tagieva, I. V. Azizov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2023
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001474565 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Evaluation of physiological, biochemical and yield indicators of wheat and maize genotypes exposed to sodium chloride
за авторством: M. A. Khanishova, та інші
Опубліковано: (2022) -
Effect of chloride salinity on morphophysiological characteristics of durum and bread wheat genotypes
за авторством: M. A. Khanysheva, та інші
Опубліковано: (2016) -
The effect of various NaCl concentrations on morphophysiological properties of bread wheat sprouts (Triticum aestivum L.)
за авторством: F. I. Gasimova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Impact of NaCl on physiological and biochemical chracteristics of maize (Zea mays L.) plants
за авторством: K. R. Tagieva, та інші
Опубліковано: (2021) -
Influence of sodium chloride on the dehydroascorbate reductase activity in Arabidopsis thaliana catalase 2 knokout mutant
за авторством: I. M. Buzduha, та інші
Опубліковано: (2017)