Biological Properties of the Agent of Soryz Bacterial Spot in Ukraine
Збережено в:
| Дата: | 2023 |
|---|---|
| Автори: | M. V. Reshetnikov, L. M. Butsenko, L. A. Pasichnyk |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2023
|
| Назва видання: | Microbiological Journal |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001466575 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Biological Properties of the Agent of Soryz Bacterial Spot in Ukraine
за авторством: Reshetnikov, M.V., та інші
Опубліковано: (2023) -
Bacillus Strains Isolated from Soryz are Producers of Proteolytic Enzymes
за авторством: Gudzenko, O.V., та інші
Опубліковано: (2025) -
Nitroprusside sodium as the indicator of tomato plants resistance to bacterial agents
за авторством: Yu. V. Kolomiiets, та інші
Опубліковано: (2021) -
REP-PCR analysis of single agent of cucumber bacterial diseases
за авторством: L. A. Dankevych
Опубліковано: (2017) -
Bacterial microflora of sugar beet seeds
за авторством: K. P. Dvorak, та інші
Опубліковано: (2013)