The Influence of the Complex Bacterial Preparation Azogran on Some Physiological-Biochemical Properties and Productivity of Potato Plants Infected by the Potato Virus X
Збережено в:
Дата: | 2023 |
---|---|
Автори: | N. Y. Parkhomenko, I. K. Kurdish |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2023
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001466577 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Influence of the Complex Bacterial Preparation Azogran on Some Physiological-Biochemical Properties and Productivity of Potato Plants Infected by the Potato Virus X
за авторством: Parkhomenko, N.Y., та інші
Опубліковано: (2023) -
Efficiency of the Complex Bacterial Preparation Azogran Application in Protecting Potatoes from the Colorado Potato Beetle Depending on the Stage of Its Development
за авторством: I. K. Kurdish, та інші
Опубліковано: (2021) -
Impact of a Number of Factors on Physiological and Biochemical Activity of Strains – Components of Azogran, a Complex Bacterial Preparation
за авторством: I. K. Kurdish
Опубліковано: (2016) -
Characteristics of viral infection development caused by Potato virus M under the impact of biopreparations on potato plants
за авторством: I. H. Budzanivska, та інші
Опубліковано: (2014) -
First Report of Potato Viruses Infecting Lamium purpureum in Ukraine
за авторством: A. M. Kyrychenko, та інші
Опубліковано: (2021)