Analytical review of biotechnological problem of Ukrainian hard cheeses
Збережено в:
Дата: | 2023 |
---|---|
Автори: | Yu. Skril, O. Shved, Z. Hubrii, O. Vichko, T. Kupka |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2023
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001452221 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Marketing Test of the Concept of New Product (Quark Milk Cheese)
за авторством: N. L. Savytska, та інші
Опубліковано: (2016) -
The lessons of trade argument concerning the cheese export to the Russian Federation
за авторством: T. Ostashko
Опубліковано: (2012) -
Locomotor activity of Drosophila melanogaster larvae with altered function of gene swiss cheese
за авторством: N. P. Matiitsiv, та інші
Опубліковано: (2017) -
Towards an analytical theory for charged hard spheres
за авторством: Blum, L., та інші
Опубліковано: (2007) -
Interatomic bond energy and analytical scale of hardness
за авторством: A. V. Lysenko
Опубліковано: (2017)