Microbial α-L-rhamnosidases: classification, distribution, properties and practical application
Збережено в:
Дата: | 2023 |
---|---|
Автори: | N. V. Borzova, L. D. Varbanets |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2023
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001452230 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Microbial α-L-rhamnosidases: producers, properties and practical use
за авторством: O. V. Hudzenko, та інші
Опубліковано: (2012) -
Degradation of flavonoids by Cryptococcus albidus α-L-rhamnosidase
за авторством: N. V. Borzova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Thermal stability of Cryptococcus albidus α-L-rhamnosidase
за авторством: O. V. Gudzenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
The Influence of Cultivation Parameters on Penicillium restrictum α-L-Rhamnosidase Activity
за авторством: O. V. Hudzenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Microbial αamylases: isolation, purification and practical usage
за авторством: L. D. Varbanets, та інші
Опубліковано: (2008)