Dynamics of the phenolic constituents and antioxidant activity in submerged cultures of Xylaria species
Збережено в:
| Дата: | 2023 |
|---|---|
| Автори: | A. R. Atamanchuk, N. A. Bisko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2023
|
| Назва видання: | Biotechnologia Acta |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001452837 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Isolation and characterisation of melanin pigment from mycelial cultures of Xylaria polymorpha (Ascomycota)
за авторством: A. R. Atamanchuk, та інші
Опубліковано: (2024) -
Grape phenols: structure, antioxidant activity applications
за авторством: V. A. Baraboj
Опубліковано: (2009) -
Total Phenolic and Flavonoid Content, Antioxidant Activity of Talaromyces funiculosus Strains
за авторством: S. O. Syrchin, та інші
Опубліковано: (2020) -
A quantum-chemical study on the antioxidant properties of natural phenolic compounds
за авторством: O. O. Kazakova
Опубліковано: (2016) -
The antioxidant activity of extracts of the mycelium and the culture fluid of medicinal macromycetes of Pholiota (Fr.) P. Kumm. genus
за авторством: L. V. Reheda, та інші
Опубліковано: (2021)