Review on the textbook "Quality management of products and services in the hotel and restaurant industry" by Davydova O. Yu.
Збережено в:
Дата: | 2023 |
---|---|
Автор: | V. Prokhorova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2023
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001393066 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Quality management in hotel and restaurant business
за авторством: T. S. Tomalia, та інші
Опубліковано: (2014) -
Digitalization of the Customer Experience Management in the Hotel and Restaurant Industry
за авторством: H. L. Chmil, та інші
Опубліковано: (2020) -
Corporate Management in the Hotel and Restaurant Industry: Organization, Standardization, Financialization
за авторством: V. F. Dotsenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Assessing the Quality of Managing Enterprises in the Hotel and Restaurant Sector of the Region: Sociological Approach
за авторством: L. M. Krainiuk, та інші
Опубліковано: (2019) -
The Formation of the System of Innovation Management of Development of Enterprises of Hotel-Restaurant Industry
за авторством: Yu. Davydova
Опубліковано: (2017)