The effect of broccoli sprouts on oxidative stress markers in mice fed with cafeteria diet
Збережено в:
Дата: | 2023 |
---|---|
Автори: | V. P. Derkachov, M. V. Ivanochko, M. M. Bayliak |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2023
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001406339 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Consumption of broccoli sprouts increased the activity of glutathione-dependent antioxidant enzymes in murine liver
за авторством: M. V. Ivanochko, та інші
Опубліковано: (2023) -
Effect of glutamic acid and cysteine on oxidative stress markers in rats
за авторством: N. O. Salyha
Опубліковано: (2020) -
Protective action of N-stearoylethanolamine on blood coagulation and arterial changes in spontaneously hypertensive rats fed cholesterol-rich diet
за авторством: O. S. Tkachenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Rhodiola rosea and ferulic acid activate expression of genes related to autophagy and resistance to heat shock in mice of different age
за авторством: O. I. Demianchuk, та інші
Опубліковано: (2023) -
Intermittent fasting causes metabolic stress and leucopenia in young mice
за авторством: O. M. Sorochynska, та інші
Опубліковано: (2019)