Inventory Management as a Component of the Digitalization Process at Restaurant Business Enterprises
Збережено в:
| Дата: | 2023 |
|---|---|
| Автори: | D. Van, O. M. Krasnonosova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2023
|
| Назва видання: | Business Inform |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001417747 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Digitalization as a Driver of Growth of Competitiveness of the Hotel and Restaurant Business Enterprise
за авторством: Yu. Davydova, та інші
Опубліковано: (2022) -
The Peculiarities of Identifying the Components of a Business Model of Restaurant Industry Enterprise
за авторством: V. A. Hrosul, та інші
Опубліковано: (2017) -
Global Trends in the Business Processes Management of Enterprise
за авторством: D. Van
Опубліковано: (2020) -
Inventory Management Modeling in the Budget Process of an Industrial Enterprise
за авторством: M. O. Drobchak, та інші
Опубліковано: (2022) -
Place of digital trends in the sphere of hotel and restaurant business
за авторством: V. Fostolovych, та інші
Опубліковано: (2022)