Methods for Assessing the Competitiveness of Enterprises in the Restaurant Industry
Збережено в:
Дата: | 2023 |
---|---|
Автори: | I. O. Panova, D. S. Zernenkova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2023
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001417763 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Methodical Approach to Assessment of the Structure of Demand on the Products of the Restaurant Industry Enterprises
за авторством: M. V. Chorna, та інші
Опубліковано: (2013) -
Technological innovations in the restaurant business for provision the competitiveness of restaurants
за авторством: H. V. Korkach, та інші
Опубліковано: (2021) -
Forming the strategy to increase the competitiveness of the restaurant business enterprises
за авторством: V. M. Yakubiv, та інші
Опубліковано: (2020) -
The Organizational-Methodical Aspects of the Internal Cost Control of Enterprises of the Restaurant Industry
за авторством: A. S. Krutova, та інші
Опубліковано: (2016) -
The Technology for Assessing and Forecasting the Costly Characteristic of Restaurant Enterprises
за авторством: I. S. Andriushchenko, та інші
Опубліковано: (2020)