Biochemical composition of seeds from different pea varieties
Збережено в:
Дата: | 2024 |
---|---|
Автори: | O. O. Molodchenkova, S. V. Koblai, P. S. Tykhonov, L. Y. Bezkrovna, O. V. Ryshchakova, Yu. A. Levitsky, I. A. Untilova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2024
|
Назва видання: | Plant Varieties Studying and Protection |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001497144 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Biochemical characteristics of soybean varieties under viral infection and different growth conditions
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2019) -
Biochemical characteristics of checkpea (Cicer arietinum L.) seeds for selection of genotypes of food direction
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Binary compositions for seed treatment of the soyean varieties of Ukrainian selection
за авторством: O. V. Kyrychenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Research of protein complex of F3 hybrids chickpea seed
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2020) -
Characterization of subunit composition of 7S and 11S globulins from soybean varieties of different phylogenetic origin
за авторством: V. G. Adamovskaja, та інші
Опубліковано: (2015)