On the question of the methodology for studying human right to food in sustainable agri-food system
Збережено в:
Дата: | 2024 |
---|---|
Автор: | O. Borodina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2024
|
Назва видання: | Economy of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001497592 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Theoretical foundations of sustainable development of the agri-food sphere
за авторством: V. Samofatova
Опубліковано: (2017) -
Strategic directions of sustainable and inclusive development of the agri-food sphere
за авторством: V. Samofatova
Опубліковано: (2019) -
Economic sustainability and competitiveness of agri-food complex as factors of economic security
за авторством: V. I. Perebyinis, та інші
Опубліковано: (2019) -
The ecological component of sustainable development in the agri-food sphere of the Southern region
за авторством: V. Samofatova
Опубліковано: (2017) -
Sustainable development of the agri-food sphere of the region on the basis of cluster approach
за авторством: V. A. Samofatova
Опубліковано: (2016)