Marketing Researches as a Tool for Innovative Development of Restaurant Business Establishments
Збережено в:
Дата: | 2024 |
---|---|
Автори: | I. Р. Porsiurova, M. S. Botin |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2024
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001497246 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Marketing Communications in Establishing Brands for Networks of Restaurant Business Enterprises
за авторством: E. V. Yurchak
Опубліковано: (2015) -
Menu Analysis as an Effective Marketing Tool for Increasing the Restaurant Establishments' Profitability
за авторством: V. O. Ivanenko, та інші
Опубліковано: (2022) -
Technological innovations in the restaurant business for provision the competitiveness of restaurants
за авторством: H. V. Korkach, та інші
Опубліковано: (2021) -
Innovative tools of marketing research in marketing commodity and communication policy of trade establishments
за авторством: I. M. Budnikevych, та інші
Опубліковано: (2020) -
Modern Trends in Interior Design of Restaurant Business Establishments
за авторством: O. M. Holovnia
Опубліковано: (2024)