The Principles and Methods for Assessing the Competitiveness of Enterprises
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | O. S. Shumilo, D. S. Rudas, V. M. Sukulskyi |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001146256 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Assessing the Competitiveness of Enterprise by the Methods of Competitive Intelligence
за авторством: Yu. O. Bozhko
Опубліковано: (2018) -
Methods for Assessing the Competitiveness of Enterprises in the Restaurant Industry
за авторством: I. O. Panova, та інші
Опубліковано: (2023) -
Assessment of the competitiveness of enterprises
за авторством: M. Ivanova, та інші
Опубліковано: (2018) -
The Methodical Instrumentarium for Assessing the Competitiveness of Business Model of Trade Enterprise
за авторством: V. A. Hrosul, та інші
Опубліковано: (2017) -
Application of the Taxonomic Method for Assessing Influence of External Factors of Enterprise Competitiveness
за авторством: D. D. Radulov
Опубліковано: (2014)