The Marketing Testing of Market Launch of the New Food Products (Muffins)
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | O. M. Priadko, Yu. Tarasov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001146267 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Marketing Pretesting of the Introduction to the Market of an Innovative Anti-Anemic Food Product
за авторством: O. M. Priadko, та інші
Опубліковано: (2021) -
The Organizational-Economic Foundations of the Market Launch of a New Product
за авторством: E. I. Reshetnjak, та інші
Опубліковано: (2017) -
New Whipped Dessert Products: A Marketing View of the Consumer Aspect
за авторством: O. M. Priadko, та інші
Опубліковано: (2022) -
The Marketing Test of the Concept of New Product (Quark Milk Cheese)
за авторством: N. L. Savytska, та інші
Опубліковано: (2016) -
Development marketing food-stuffs to evolutions of marketing the food-stuffs in Ukraine
за авторством: O. B. Zviahintseva
Опубліковано: (2010)