Comparative analysis of rutin content in fruit bodies of some macrofungi
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автор: | M. V. Pasailiuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Ukrainian Botanical Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001164587 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Bactericidal properties of selected macrofungi
за авторством: M. V. Pasailiuk
Опубліковано: (2017) -
Biochemical content of actinidia fruits
за авторством: N. V. Skrypchenko, та інші
Опубліковано: (2011) -
Rare species of macrofungi from Kamenystyi forest parcel (Hutsulshchyna National Nature Park)
за авторством: S. I. Fokshei, та інші
Опубліковано: (2019) -
Comparative morphological criterian of fruit of Pastinaca
за авторством: E. P. Palamarchuk
Опубліковано: (2002) -
Determination of the quantitative content of procyanidins in hawthorn fruits
за авторством: N. V. Sydora, та інші
Опубліковано: (2018)