Main components of innovative strategy of bakery enterprises development
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автор: | N. I. Durbalova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001166341 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Innovative and investment vector of bakeries development
за авторством: N. I. Durbalova
Опубліковано: (2019) -
Innovation management technologies of Ukrainian bakery enterprises
за авторством: N. Y. Basiurkina
Опубліковано: (2018) -
Forming and Implementing Investment Strategies for Innovative Development of Enterprises: Essence, Main Components and Evaluation
за авторством: O. A. Bilovodska
Опубліковано: (2016) -
The main approaches to the classification of enterprise innovative strategies
за авторством: O. S. Dashkovskyi, та інші
Опубліковано: (2015) -
The Logical-Semantic Basis for Formation of Main Components of Enterprise Strategy
за авторством: Ya. O. Poliakova
Опубліковано: (2016)