Features of the innovative process at the hospitality industry enterprises
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автор: | N. V. Asaulenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001166343 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Service improvement in hospitality industry enterprises by designing tasting rooms
за авторством: H. M. Riashko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Food waste in the hospitality industry: problems and solutions
за авторством: I. O. Sedikova, та інші
Опубліковано: (2021) -
Service design of tasting rooms as a strategic vector of service development in the hospitality industry
за авторством: H. M. Riashko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Some aspects of distribution in hospitality industry
за авторством: N. V. Polstiana
Опубліковано: (2016) -
Digital technologies as modern instruments of the management system in the enterprises of the hospitality industry
за авторством: V. Fostolovych
Опубліковано: (2022)