Adaptive evolution for the improvement of ethanol production during alcoholic fermentation with the industrial strains of yeast Saccharomyces cerevisiae
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | A. Zazulia, M. Semkiv, K. Dmytruk, A. Sybirnyi |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Cytology and genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001166422 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The impact of transcriptional factors ZNF1 and SIP4 on xylose alcoholic fermentation in recombinant strains of yeast Saccharomyces cerevisiae
за авторством: L. S. Dzanaieva, та інші
Опубліковано: (2020) -
Magnetic field effect on yeast Saccharomyces cerevisiae activity at grape must fermentation
за авторством: V. N. Bayraktar
Опубліковано: (2013) -
Influence of copper iodide particles of different dispersity on the fermentation activity of yeast cells Saccharomyces cerevisiae
за авторством: H. M. Bahatska, та інші
Опубліковано: (2022) -
Adaptive response to oxidative stress and resistance to cold exposures of Saccharomyces cerevisiae yeast
за авторством: I. P. Gorjachaja
Опубліковано: (2013) -
Transcriptional factor Cat8 is involved in regulation of xylose fermentation in engineered Saccharomyces cerevisiae
за авторством: L. S. Dzanaieva, та інші
Опубліковано: (2018)