Halotolerant Yeasts: Biodiversity and Potential Application
Збережено в:
| Дата: | 2020 |
|---|---|
| Автор: | O. D. Ianieva |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2020
|
| Назва видання: | Microbiological Journal |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001169877 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Pentose-Fermenting Yeasts in Nature: Ecology, Biodiversity and Applications
за авторством: O. D. Ianieva
Опубліковано: (2022) -
Tolerance of Yeasts Isolated from Pickled Cucumbers to Stress Factors
за авторством: O. D. Ianieva
Опубліковано: (2017) -
Biosurfactant-Producing Yeasts Isolated from Flowering Plants and Bees
за авторством: O. D. Ianieva
Опубліковано: (2013) -
Yeasts Associated with Salted Herring and Brine, Ukraine
за авторством: O. D. Ianieva, та інші
Опубліковано: (2018) -
Yeast β-mannanase activity
за авторством: N. V. Borzova, та інші
Опубліковано: (2017)