Influence of Physico-Chemical Factors of Phages Isolated in Dairy Processing Plants of Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | O. V. Naumenko, S. G. Danylenko, K. V. Kopylova, S. M. Gunko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001169889 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Bacteriophages of Lactococcus lactis ssp. and Streptococcus thermophilus Isolated in Dairy Processing Plants of Ukraine
за авторством: O. V. Naumenko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Influence of Physico-Chemical Factors on Dehydrogenase Activity of Azotobacter vinelandii
за авторством: I. K. Kurdysh, та інші
Опубліковано: (2017) -
Influence of some physico-chemical factors on properties of electrodes that decompose water catalytically
за авторством: Primachenko, V.E., та інші
Опубліковано: (2007) -
Increase in efficiency of chemotherapeutic drugs: physico-chemical factor
за авторством: S. P. Turanska, та інші
Опубліковано: (2024) -
Influence of some physico-chemical factors on the biosynthesis of amylolitic enzymes of streptomycete origin
за авторством: Ye. Ivchenko, та інші
Опубліковано: (2023)