Forming the strategy to increase the competitiveness of the restaurant business enterprises
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | V. M. Yakubiv, I. I. Boryshkevych |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Regional Economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001173258 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Technological innovations in the restaurant business for provision the competitiveness of restaurants
за авторством: H. V. Korkach, та інші
Опубліковано: (2021) -
Strategy for Development of Hotel and Restaurant Business
за авторством: I. A. Senenko
Опубліковано: (2015) -
The Taxonomic Analysis of Development in the Accounting Strategy of Enterprises in the Restaurant Business
за авторством: I. B. Chernikova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Digitalization as a Driver of Growth of Competitiveness of the Hotel and Restaurant Business Enterprise
за авторством: Yu. Davydova, та інші
Опубліковано: (2022) -
Methods for Assessing the Competitiveness of Enterprises in the Restaurant Industry
за авторством: I. O. Panova, та інші
Опубліковано: (2023)