Customer Loyalty Management in Hotel and Restaurant Establishments in the Face of New Challenges
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | O. V. Zhehus, O. V. Illiashenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | The problems of economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001176636 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Digitalization of the Customer Experience Management in the Hotel and Restaurant Industry
за авторством: H. L. Chmil, та інші
Опубліковано: (2020) -
Project Management to Increase Customer Loyalty
за авторством: H. Y. Luchko
Опубліковано: (2022) -
Management customer loyalty tourism products
за авторством: M. H. Boiko
Опубліковано: (2013) -
Types of customer loyalty
за авторством: K. V. Hurdzhyian
Опубліковано: (2012) -
Quality management in hotel and restaurant business
за авторством: T. S. Tomalia, та інші
Опубліковано: (2014)