The effect of blue and red light on physiological and biochemical characteristics of wheat plants
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | I. V. Azizov, F. I. Gasymova, U. F. Ibragimova, K. R. Tagiyeva, A. B. Abdullayeva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001185451 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Evaluation of physiological, biochemical and yield indicators of wheat and maize genotypes exposed to sodium chloride
за авторством: M. A. Khanishova, та інші
Опубліковано: (2022) -
Impact of NaCl on physiological and biochemical chracteristics of maize (Zea mays L.) plants
за авторством: K. R. Tagieva, та інші
Опубліковано: (2021) -
Effect of chloride salinity on morphophysiological characteristics of durum and bread wheat genotypes
за авторством: M. A. Khanysheva, та інші
Опубліковано: (2016) -
Physiological-and-biochemical and genetic preconditions of plants introduction
за авторством: P. E. Bulakh
Опубліковано: (2000) -
Physiological and biochemical analysis of transgenic wheat plants of seed generation T2 with heterologous ornithine-Δ-aminotransferase gene
за авторством: O. V. Dubrovna, та інші
Опубліковано: (2019)