Useful properties of independent fatty acids in milk fat of milk of the cow and the influence of genetic factors on their content
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | Z. V. Yemets, O. M. Mamenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001185459 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Assessment milk yield of cows of different genetic groups based simmental breed
за авторством: Z. V. Yemets, та інші
Опубліковано: (2017) -
Heritability of fortified milk yield of cows depending on origin of groups in the structure among herd of black-and-white breed
за авторством: O. M. Mamenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Identification of protein fractions of milk cows casein complex
за авторством: A. V. Iukalo
Опубліковано: (2015) -
Statistical data on transfer factors of iodine isotopes from the diet to milk of cows
за авторством: Ju. V. Khomutinin, та інші
Опубліковано: (2017) -
Bioactive peptides of the cow milk whey proteins (Bos taurus)
за авторством: A. V. Yukalo, та інші
Опубліковано: (2013)