Genetic analysis of oleic acid content in the oils of maize mutants amylose extender
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | D. S. Tymchuk, H. S. Potapenko, N. F. Tymchuk, I. I. Torianyk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001185473 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Genetic analysis of oleic acid content in the oils of maize sugary-2 mutants
за авторством: D. S. Tymchuk, та інші
Опубліковано: (2019) -
Genetic analysis of oleic acid sontent in the oil of maize on the basis of mutation Sugary-1
за авторством: D. S. Tymchuk, та інші
Опубліковано: (2018) -
Effects of non – allelic interactions of maize endosperm structure genes on the oil fatty acid composition
за авторством: D. S. Tymchuk, та інші
Опубліковано: (2017) -
Molecular-genetic analysis of maize mitochondrion regions associated with cms
за авторством: H. I. Slishchuk, та інші
Опубліковано: (2011) -
Genetic contribution of an advantaged mutant in the biparental Moran model
за авторством: C. Coron, та інші
Опубліковано: (2023)