Research of protein complex of F3 hybrids chickpea seed
Збережено в:
| Дата: | 2020 |
|---|---|
| Автори: | O. O. Molodchenkova, H. D. Lavrova, T. V. Kartuzova, Ya. Bezkrovna, O. B. Lykhota, O. V. Ryshchakova, Yu. A. Levytskyi |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2020
|
| Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001185490 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis of protein complex and isoflavones content of the soybean and chickpea seed in the connection of food direction breeding
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Analysis of protein content and level of 7S and 11S globulins, their patio in the soybean seed of F6-F8 hybrid lines
за авторством: V. G. Adamovskaja, та інші
Опубліковано: (2016) -
Biochemical characteristics of checkpea (Cicer arietinum L.) seeds for selection of genotypes of food direction
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Influence of presowing irradiation of seeds on the salt tolerance of chickpea
за авторством: E. S. Dzhafarov, та інші
Опубліковано: (2018) -
A component composition of soybeen 7S and 11S globulins at the F6 hybrid lines and its parental forms
за авторством: V. G. Adamovskaja, та інші
Опубліковано: (2015)