Market capacity of Ukrainian regions: dominants of forming and evaluation
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | S. L. Shults, D. V. Teslia |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Socio-economic problems of the modern period of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001186841 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Factor analysis of consumer capacity of food industry regional market in Lvivska oblast
за авторством: D. V. Teslia
Опубліковано: (2018) -
The market potential of the region: essence and its components
за авторством: D. V. Teslia, та інші
Опубліковано: (2014) -
Methodical Approaches to the Evaluation of Development of the Ukrainian Food Market and its Capacity
за авторством: O. V. Darmohrai
Опубліковано: (2015) -
Structure and potential of development of manufactured food market in the region
за авторством: D. V. Teslia
Опубліковано: (2016) -
Capacity of spatial business integration development in Ukrainian regions: analysis and evaluation
за авторством: O. O. Tkachenko
Опубліковано: (2018)