Context-Oriented Ontology in Food Safety Management
Збережено в:
| Дата: | 2020 |
|---|---|
| Автори: | Yu. P. Chaplynskyi, O. V. Subbotina |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2020
|
| Назва видання: | Artificial intelligence |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001186954 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Ontology-driven system optimization in decisionmaking context in management tasks
за авторством: Yu. P. Chaplinskyi, та інші
Опубліковано: (2018) -
Ontology and context in applied decision-making
за авторством: Yu. P. Chaplinskyi, та інші
Опубліковано: (2016) -
Problems of food market functioning in the context of provision of Ukraine's food safety
за авторством: V. P. Hmyria
Опубліковано: (2020) -
Contextual and ontological aspects of decision-making
за авторством: Yu. P. Chaplinskyi, та інші
Опубліковано: (2022) -
Capitalization of food producers in the aspects of food safety
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2020)