The study of fatty acids of Pimpinella anisum herb
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | U. A. Umarov, S. V. Kolisnyk, O. O. Altukhov, M. Fatkhullaieva, A. A. Shabilalov, A. S. Haziieva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Journal of organic and pharmaceutical chemistry |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001194419 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The study of polyphenolic compounds of Pimpinella anisum herb and determination of their antioxidant activity
за авторством: U. A. Umarov, та інші
Опубліковано: (2021) -
Вивчення жирних кислот трави анісу звичайного
за авторством: Umarov, U. A., та інші
Опубліковано: (2020) -
Harvest of Herbs and Cereals
за авторством: A. Bezhkovich
Опубліковано: (2015) -
Study of combustion characteristics of fatty acid methyl esters in diesel engine
за авторством: N. G. Bannikov
Опубліковано: (2012) -
Study of combustion characteristics of fatty acid methyl esters in diesel engine
за авторством: Банников, Н. Г.
Опубліковано: (2016)